Nicuşor Dan se testează pentru COVID-19 după ce a intrat în contact cu Silviu Mânăstire. Moderatorul TV a confirmat că are virusul

Nicuşor Dan, primarul ales al Capitalei, urmează să se testeze pentru COVID-19, după ce a intrat în contact cu moderatorul TV, Silviu Mânăstire, care a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Informaţia a fost confirmată pentru RomaniaTV.net de surse apropiate edilului Capitalei.

Primarul ales al Capitalei a fost invitat, miercuri, 30 septembrie, la emisiunea moderată de Silviu Mânăstire, care a anunţat că a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Surse politice au confirmat pentru RomaniaTV.net că Nicuşor Dan urmează să se testeze pentru COVID-19.

Guvernul a anunţat că au fost suspendate întâlnirile de luni ale lui Ludovic Orban, după ce premierul a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus într-un platou de televiziune. Este vorba despre moderatorul TV, Silviu Mănăstire, care i-a intervievat ulterior pe Nicuşor Dan, actualul primar ales al Capitalei, şi pe Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii.

Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane, a anunţat Guvernul.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here