Petrecere cu peste 300 de persoane în stadionul Cluj Arena. S-a deschis dosar penal/ VIDEO

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce o firmă a organizat o petrecere privată cu 320 de persoane în incinta stadionului Cluj Arena.

“Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu la data de 4 octombrie cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, constând în aceea că în noaptea de 3 spre 4 octombrie, o societate comercială a organizat o petrecere privată în incinta Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca, la care au participat aproximativ 320 de persoane, care nu au purtat mască de protecţie şi nu au păstrat distanţarea fizică recomandată”, se arată într-un comunicat trimis, luni, de Parchetul clujean.

În cauză s-a dispus începerea urmării penale.

″În consecinţă, la data de 4 octombrie, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca s-a înregistrat dosarul de urmărire penală nr. 5476/P/2020, în care prin ordonanţa organelor de cercetare penală din aceeaşi zi s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here