Scene halucinante în trafic! Un minor a fost ameninţat cu toporul

Un bărbat din Bistriţa a fost filmat cum a ameninţat un minor cu toporul în trafic. În imaginile filmate de un participant la trafic, bărbatul se dă jos de la volan, merge la scuter şi după câteva replici cu cel ce o conducea, ridică toporul.

Participanții la trafic au asistat aseară, în jurul orei 19.00, la o scenă halucinantă, pe străzile Bistriței. Totul a început la ieșirea din Kaufland, unde un motociclist s-a „strecurat” pe lângă o mașină. Șoferul, enervat la culme de acest lucru, l-a urmărit pe cel cu motocicleta, i-ar fi tăiat calea, a oprit mașina și s-a dat jos să se ia la harță.

Pe scuter se afla un copil care încă nu ar avea 18 ani. La un moment dat, șoferul ridică toporul pe care îl avea în mână deasupra capului minorului. Scena a fost surprinsă de un participant la trafic.

Deși cei ce au asistat la întreaga întâmplare i-au recomandat motociclistului să facă plângere, copilul nu a făcut acest lucru.

„Nu există niciun apel la 112. Ca urmare a vizionării imaginilor video, polițiștii din cadrul Poliției Municipale Bistrița s-au autosesizat și fac verificări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare. În cadrul cercetărilor efectuate a fost identificat conducătorul mopedului, un tânăr de 16 ani din municipiu Bistrița precum și conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, tot din Municipiu Bistrița , care în seara zilei de ieri, și-ar fi adresat reciproc cuvinte jignitoare în trafic, conducătorul autoturismului amenințând tânărul cu un topor . Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, pentru proferarea de injurii și adresarea de expresii jignitoare în trafic, polițiștii rutieri au aplicat sancțiuni ambilor conducători auto, au transmis reprezentanţii IPJ Bistriţa Năsăud.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here