Un bărbat din Olt, arestat după și-a băgat sora în spital. I-a înfipt o furcă în cap

O femeie de 34 ani a fost atacată de fratele său pe stradă, cu o furcă pe care i-a înfipt-o în cap. Scenele au avut loc în localitatea Crâmpoia, Olt.

Bărbatul a fost arestat, iar femeia a fost transportată în stare gravă al spital, cu leziuni deosebit de grave, care au determinat transferul pacientei de la spitalul din Slatina la Craiova.

“A fost un conflict între membrii familiei, iar pe fondul acestuia inculpatul a exercitat acte de violenţă fizică asupra surorii sale, care se deplasa pe drumul comunal, împrejurare în care i-a înfipt o furcă în cap, i-a pătruns în zona craniană, respectiv parietal, iar leziunile produse i-au pus în primejdie viaţa. Victima a fost dusă la Spitalul Slatina, pentru îngrijiri medicale”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru publicaţia Eveniment de Olt.

Bărbatul îşi creştea singur cei doi copii, doi băieţi în vârstă de nouă, respectiv 11 ani, astfel că au fost solicitaţi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului Olt, pentru ca minorii să fie preluaţi în siguranţă.

Ancheta socială va stabili care este cea mai bună soluţie pentru minorii rămaşi fără părintele care îi îngrijea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here