Horoscop 6 octombrie: Armonia este totul. Bani pentru mai multe zodii

Armonia e pe primul plan, nu numai azi, ci în perioada asta, s-o obţinem şi să facem tot ce depinde de noi s-o păstrăm – să facem exerciţii zilnice ca să nu ne ieşim din mână.

Vibrația zilei este șase și armonia e totul.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2020 BALANŢĂ

Va fi cazul să luaţi o decizie contractuală şi să vă angajaţi într-o aventură profesională, sau rămâneţi cu jobul pe care-l aveţi şi-atât. O să puteţi face bani din colaborări şi să vă puneţi la adăpost, financiar vorbind, o bună perioadă de timp.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Aveţi idei de afaceri şi lucrurile or să se lege frumos, banii or să acopere efortul depus şi o să fie cu satisfacţie profesională şi financiară, bineînţeles. Se poate să vă luaţi o casă, vedeţi dacă puteţi primi un credit de la bancă, să vă-ntemeiați şi voi o familie.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

O să ieşiţi poate mai des la o cafea, mai faceţi şi un shoping, vor fi câteva prilejuri să vă vedeţi cu unul. cu altul ca să rulaţi idei, impresii, sentimente. E posibil să apăra cineva care să vi se potrivească, şi să constataţi acest lucru nu imediat, ci în timp, aşa.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

Vi se fac nişte oferte de lucru şi o să şi iasă ceva, din care şi anul viitor să aveţi de câştigat, că cerul o să ţină cu voi la capitolul finanţe. Se pare că v-aţi pus pe renovat, schimbat diverse lucruri prin casă şi o să scoateţi ceva bani din buzunar.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

O să recuperaţi nişte bani, vi se plătesc orele suplimentare, sau vă intră mai mulţi bani în casă prin partenerul de cuplu, sau c-aţi vândut ceva. O să puteţi ieşi în lumina reflectoarelor cu ce-aţi muncit în ultima vreme şi să fie bine cotată munca şi să v-alegeţi cu câştiguri serioase.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

Vă preocupă studiul, poate copii au nevoie să-i supravegheaţi când fac cursuri online, şi o să fiţi acaparaţi cu totul ca să rezolvaţi toate problemele de acest gen. Apar noutăţi la capitolul sentimental, o să vă placă, mai mult ca sigur cineva şi să porniţi într-o relaţie.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

O să daţi zor să terminaţi treaba pe acasă , sunt şi alte aspecte legate de sănătate pe care trebuie să le ţineţi sub control şi o să vă descurcaţi cu toate, dar cu consum de energie. O să reglaţi relaţia cu partenerul de cuplu – comunicarea e punctul slab şi temperamentul cam prea iute şi trebuie să vă dozaţi un pic.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2020 TAUR

Aveţi inspiraţie şi o să simţiţi nevoia să lucraţi câte ceva care poate fi vândut, ori poate faceţi o expoziţie, on line, sau într-un spaţiu amenajat şi să vindeţi. Se conturează o sumă de bani, şi o să faceţi nişte achiziţii pentru şcoala copiilor, dar şi pentru voi, ca să lucraţi de-acasă.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

E momentul să mai investiţi ceva bani în casă pentru confort, să arate totul şi mai bine, poate e şi un party în pregătire şi umblaţi la estetica interiorului. Poate vă invită cineva într-un mic concediu şi vă luaţi toate măsurile de siguranţă şi vă duceţi.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2020 RAC

O să aflaţi veşti bune despre copii, poate se naşte în familia voastră un copil, sau o să vă revină custodia copilului după vreo sentinţă judecătorească. Se poate să vă mutaţi de pe un post pe altul, să primiţi şi o funcţie care să vă solicite foarte mult, la-nceput.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2020 LEU

Se poate să-nchiriați un spaţiu ca să-ncepeti o afacere, sau ca să vă mutaţi, temporar, c-aveţi de făcut reparaţii, zugrăveala, diverse – pe acasă. Aţi putea câştiga bani din surse colaterale, sau o să lucraţi peste program la serviciu, şi-or să vă plătească orele suplimentare.

HOROSCOP 6 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

Oţi fi tot amânat mersul la un control medical şi n-ar strica s-o faceţi – poate sunteţi în bună regulă, dar mai bine vă duceţi ca să staţi liniştiţi. E o perioadă favorabilă studiului, şi o să faceţi progrese, o să treceţi cu bine de verificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here