COVID-19: Angajați ai instituțiilor publice din Olt, printre ultimele cazuri raportate azi

Potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt printre ultimele îmbolnăviri cu virusul chinezesc se află și angajați ai unor instituții publice.

Mai exact, din cele 39 de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2, două sunt de la unități militare oltene, una de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt și o alta din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Specialiștii în sănătate publică au mai spus că și doi salariați ai Spitalului Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din județul Olt, doi angajați de la Spitalul Județean de Urgență Slatina și un lucrător de la Școala Gimnazială Rotunda au fost diagnosticați cu noul Coronavirus. Pe lângă aceste nouă cazuri, restul de 30 sunt cu transmitere comunitară.

Din totalul de 2.046 persoane din Olt confirmate cu virusul SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei, 126 sunt internate și acum în spital, 17 fiind pe Secţiile Anestezie şi Terapie Intensivă Slatina şi Caracal.

Totodată, aproximativ 1.900 de olteni au fost externaţi, în jur de 1.030 fiind vindecați, 590 care s-au externat la cerere și puțin peste 270 care au refuzat internarea și au intrat în izolare la domiciliu.

Până acum, din cauza virusului au murit și 67 de persoane din județ, toate având și alte comorbidități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here