Echipa completă a noii conduceri a Consiliului Județean Olt: Ionuț Ivan, vicepreședinte

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, care a câștigat un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Olt, a făcut publică, miercuri, întreaga componență a conducerii instituției.

Astfel, într-o conferință de presă organizată în aer liber pe Dealul Grădiște, el a spus că Virgil Delureanu rămâne pe funcția de vicepreședinte al CJ și că pentru cel de-al doilea post de vicepreședinte a fost propus Ionuț Ivan, șeful de campanie online al PSD Olt la recent încheiatele alegeri locale.

„Pentru primul post de vicepreședinte va fi propus tot domnul Virgil Delureanu, secretarul general al organizației. Pentru al doilea post îl vom propune pe Ionuț Ivan, șeful de campanie online la acest rând de alegeri. Este pe lista de consilieri județeni, are o vechime destul de mare în Partidul Social Democrat. Îmi aduc aminte că, în 2009, când eu am venit președinte al Organizației Slatina, Ionuț Ivan lucra deja în această organizație în acel moment.

Credem că merită și, cu siguranță, va face față acestui post. Este propunerea noastră care trebuie validată în Biroul Permanent Județean și în Comitetul Județean, care va avea loc în perioada următoare. Nu o să putem să întrunim tot Comitetul Politic Județean. Vom face un Biroul Permanent Județean probabil până la finalul acestei săptămâni, urmând ca în fiecare zi din săptămâna următoare să ne întâlnim cu câte un colegiu în care vom supune la vot atât această propunere pentru vicepreședinția Consiliului Județean, cât și lista de parlamentari pe care o avem în vedere, pentru că urmează alegeri parlamentare”, a declarat Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here