Echipaje SMURD la metrou, în această dimineaţă, după ce un bărbat a intrat în stop cardio-respirator

Circulaţia metroului pe magistrala 1, între staţiile Piaţa Unirii 1 şi Timpurii Noi, s-a desfăşurat în sistem pendulă după ce a fost solicită intervenţia echipajelor SMURD într-un tren.

Metrorex a transmis printr-un comunicat de presă faptul că în această dimineaţă, pe magistrala 1, circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate. Conform sursei citate, a fost solicită intervenţia echipajelor SMURD pentru o urgenţă medicală. Echipajele medicale au acţionat la faţa locului, în tren, conform procedurilor medicale.

Un bărbat aflat la stația de metrou Piața Unirii a intrat în stop cardio-respirator, iar martorii au sunat la 112. La fața locului au ajuns medicii de la SMURD, care l-au resuscitat.

„Metrorex informează că astăzi, 07.10.2020, începând cu ora 07:05, pe Magistrala 1 de metrou, circulația trenurilor de metrou s-a desfășurat cu dificultate din motive independente și nedorite de Metrorex (urgență medicală ce a necesitat intervenția echipajelor SMURD, care au acționat la fața locului – în tren, conform procedurilor medicale).”

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here