Femeia prinsă între un zid și mașina care a lovit-o, decedată/ FOTO+VIDEO

Sătmăreanca rănită în accidentul rutier produs în această dimineață în Piața Eroii Revoluției a decedat, au precizat, pentru PresaSM, surse medicale. Ea a fost deja supusă unei resuscitări, intrând în stop cardio-respirator.

Sătmăreanca de 60 de ani care a fost rănită în accidentul rutier petrecut în această dimineață a decedat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare, spun surse medicale. Femeia a fost deja supusă unei resuscitări, după ce a intrat în stop-cardiorespirator chiar la locul incidentului, au mai precizat sursele medicale. Al doilea stop-cardiorespirator i-a fost fatal, din păcate.

Victima a fost rănită în urma accidentului produs în această dimineață, la ora 7:30, în municipiul Satu Mare, la intersecția străzii Ady Endre cu Ștefan cel Mare, în Piața Eroii Revoluției.

Un autoturism condus de un barbat de 30 din județul Bihor, care se deplasa pe strada Ady Endre, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 43 de ani din Satu Mare.

În urma impactului, autoturismul condus de bihorean a intrat în florăria din stația de autobuz de lângă Spitalul Vechi.

Femeia a fost prinsă între dărâmături și autoturismul marca BMW.

Filmările realizate de martori la puțin timp după impact arată că victima era conștientă, dar a fost nevoie de intervenția echipajelor pentru descarcerare. Sătmăreanca le-a spus martorilor că nu își simte picioarele.

Șoferul BMW-ului a spus că i s-a făcut rău la volan, înaintea impactului. Și acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale din parte echipajelor sosite la locul accidentului.

Sursa: presasm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here