Marius Oprescu și Emil Moț, mulțumiri către electorat pentru votul masiv acordat PSD la alegerile locale

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, și Emil Moț, președintele PSD Slatina, au organizat, miercuri, o conferință de presă în aer liber, pe Dealul Grădiște, pentru a le mulțumi celor care au acordat votul candidaților Partidului Social Democrat la alegerile locale din 27 septembrie, când PSD a câștigat alegerile în Olt.

Pe lângă mulțumiri, Marius Oprescu, care a câștigat un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Olt, unde social-democrații au și majoritate, a spus că oltenii le-au acordat încrederea social-democraților pentru că PSD a venit cu un program de guvernare locale obiectiv și că, indiferent de vot, el va fi președintele tuturor oltenilor, care vor găsi mereu ușa deschisă la consiliul județean.

„Noi am încercat să avem o campanie electorală pozitivă, așa cum PSD a făcut de fiecare dată, am venit în fața oltenilor cu un program de guvernare locală obiectiv, în care am încercat să cuprindem cât mai multe categorii sociale de beneficiari și cât mai multe activități în care autoritățile locale din județul Olt încearcă să se implice. Acest lucru s-a văzut și în votul masiv, oltenii au apreciind că am fost singura organizație politică care a prezentat un astfel de program și au fost alături de noi. Le mulțumesc pe această cale. Votul masiv de încredere pe care ni l-au dat la aceste alegeri ne și obligă, bineînțeles, ca de fiecare dată. Le promitem că nu îi vom dezamăgi. Tot ce ne-am propus este pe agenda noastră începând de chiar de a doua zi după alegeri, pentru că PSD Olt are foarte mulți primari în funcție care au mai câștigat o dată și deja în anumite localități lucrurile au început să meargă în privința a ceea ce am promis oltenilor. 

Deci, oltenii ne-au acordat votul crezând în oamenii noștri pe care i-am prezentat ca și candidați pentru funcțiile de primari, pentru consiliile locale și pentru Consiliul Județean. Le mulșumi  încă o dată și le promitem că nu vom dezamăgi.

Așa cum am spus și în 2016, indiferent cum au votat oltenii, le promit că voi fi președintele tuturor. Toți care vor dori să ajungă la consiliul județean, vor avea ușa deschisă, indiferent dacă am audiențe sau nu. Singura condiție este ca eu să fiu la birou când voi fi căutat și să pot să ascult pe toată lumea”, a declarat Marius Oprescu.

La rândul său, Emil Moț, vechiul și noul primar al Slatinei, a ținut să aducă mulțumiri votanților PSD.

„49% și 47%. Este un scor care pe noi ne mulțumește, un scor pentru care atât eu, cât și PSD Slatina, am muncit. Vreau să le mulțumesc încă o dată slătinenilor pentru încrederea acordată prin acest vot masiv, să le mulțumesc, în al doilea rând, colegilor de la PSD Slatina, fără de care aceste lucruri nu ar fi fost posibile. Am câștigat și la Slatina, și în județul Olt, pentru că am prezentat un program de guvernare locală, un program pe care îl vom duce la capăt, un program pentru oamenii din Slatina și din județul Olt. Să fie într-un ceas bun”, a declarat Emil Moț.

În Olt, PSD a câștigat 21 de mandate de consilier județean, deținând și funcția de președinte al CJ, 95 de mandate de primar din 112 localități și 712 mandate de consilier local.

La Slatina, Emil Moț a câștigat al doilea mandat de primar, PSD deținând și majoritatea în consiliul local, astfel că cei doi viceprimari vor fi tot social-democrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here