Zece persoane au fost transportate la spital după ce un microbuz s-a răsturnat/ VIDEO

Un microbuz care transporta muncitori s-a răsturnat, în această dimineaţă, pe DN1 Ploieşti-Câmpina, în dreptul localităţii Movila Vulpii, judeţul Prahova. Zece persoane au fost trasportate la spital pentru îngrijiri medicale. 

ISU Prahova a anunţat că microbuzul transporta muncitori, iar în autoturism se aflau 16 persoane. Microbuzul s-a izbit de un parapet și apoi s-a răsturnat. Toate persoanele au ieşit din microbuz, fiind evaluate medical.

Zece persoane au fost transportate la spital cu diferite traumatisme, în timp ce patru au refuzat transportul.

Pompierii prahoveni au intervenit imediat la fața locului cu 1 echipaj de stingere, unul de descarcerare, 3 de prim ajutor și una de transport victime multiple. Traficul în zonă este blocat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1 Ploiești – Câmpina în localitatea Movila Vulpii, la kilometrul 70, traficul rutier este blocat din cauza unui accident rutier(un autobuz s-a răsturnat). În urma accidentului au rezultat trei victime, investigate medical. Se estimează ca circulația să fie reluată, în aproximativ 45 de minute.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here