Oameni trataţi în curtea unui spital. „Sunt perfuzaţi în stradă din cauza aglomerării”

E aglomeraţie la Unitatea de Primiri a Urgenţelor din Cluj. Din cauza numărului mare de pacienţi, unii oameni au ajuns să fie trataţi în curtea unităţii medicale. Cel puţin asta reiese din fotografiile publicate de deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Medicii sunt copleşiţi de numărul mare de pacienţi, cu toate că în faţa Unităţii de Primiri Urgenţe au fost montate mai multe containere, notează Adevărul.

„Dramatic! Pacienţi trataţi pe stradă în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj.

Priviţi imaginile surprinse acum 30 de minute…

Situaţia a devenit dramatică la Spitalul Judeţean Cluj, pacienţii sunt perfuzaţi în stradă din cauza aglomerării spaţiului impropriu de la UPU Cluj.

Managerul Spitalului Judeţean Cluj, acelaşi Petru Şuşca postează pe Facebook imagini cu nişte containere improvizate în curtea Chirurgie 1 în zona UPU dar realitatea este aceasta, pacienţii sunt trataţi în stradă.

Cer a 16-a oară demiterea urgentă a managerului incompetent, abuziv şi iresponsabil, Petru Şuşca. Pacienţii sunt pur şi simplu batjocoriţi!”, a scris deputatul Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

Imaginile cu pacienţii trataţi în curtea Spitalului Judeţean din Cluj, controverse pe reţelele de socializare

„Ce sa facă câteva containere când e avalanşă de suspecţi??? Un suspect îl pui singur într-o încapere să nu se contamineze de la altul în caz ca-i negativ …deci 1 container 1 suspect! Cate containere sunt??? Carte 100 de prezentari în UPU cu semne de covid?? De aia stau şi in curte separati unul de altul, vai de capul lor”, a comentat o utilizatoare, pe Facebook.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here