Cătălin Rotea, primarul ales al Balșului, și-a încheiat oficial activitatea de manager al Spitalului Slatina

Cătălin Rotea, ales primar al orașului Balș, și-a încheiat, vineri, oficial, activitatea de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Cătălin Rotea a anunțat, printr-un text emoționant postat pe pagina sa de socializare, sfârșitul activității sale de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina.

În postare, Rotea vorbește de obiective importante realizate la unitatea sanitară, dar și de „familia SJU”, de medicii de aici pe care îi caracterizează ca fiind niște eroi.

„Azi închei un capitol special din activitatea mea profesională. Unul ce a început ca o provocare și, care, azi, la mai bine de trei ani, pot să spun, fără să fac uz de cuvinte mari, că face parte din viața mea.

N-a fost ușor, au fost o serie de provocări, pentru că vorbim de un sistem în care nevoile sunt permanente, în care primează sănătatea, viața!

Am avut obiective îndrăznețe, mare parte dintre ele fiind încununate de reușite, sunt altele în derulare și, vă asigur că investițiile în Spitalul Județean Slatina nu se opresc aici! Ca orice final, ar trebui să fie un moment al bilanțului, un moment în care se pot aduna, la un loc, obiective, realizări, neîndepliniri și speranțe de viitor.

Dar azi, nu este despre mine, ci despre voi, FAMILIA SJU SLATINA. Pentru că așa v-am simțit: o FAMILIE! Una de luptători, luptători pentru viața semenilor! Astăzi vi se spune eroi în halate albe!

Sunteți niște eroi, dar nu azi, nu doar în vreme de pandemie, ci în fiecare zi și noapte! Meritați tot respectul și prețuirea noastră, meritați să fiți răsplătiți pentru tot ceea ce faceți, pentru dăruirea și profesionalismul pe care le puneți în slujba noastră, a celor ce, la un moment dat, vă devenim pacienți!

Nu puține au fost momentele când v-am văzut ochii în lacrimi pentru că, în ciuda efortului depus, s-a pierdut o viață!

V-am văzut râzând alături de pacienți în fața unei reușite – și nu sunt deloc puține – v-am văzut plângând alături de aparținătorii lor când, din păcate, nu s-a mai putut face nimic! Sunteți acolo să îi faceți bine, dar nu îi abandonați nici la greu!

Sunteți OAMENI, sunteți EROI, sunteți SALVATORII noștri!

Vă mulțumesc pentru ceea ce sunteți si faceți! A fost o onoare pentru mine să lucrez cu VOI!”, a scris, pe Facebook, Cătălin Rotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here