Șoferul mort în accidentul de aseară, de la Podul Olt, un bărbat de 31 de ani, era din Balș/ FOTO+VIDEO

Șoferul mort în accidentul de aseară, de la Podul Olt, un bărbat de 31 de ani, era din Balș.

Tânăra de 23 de ani care se afla lângă șofer și care a rămas încarcerată, este tot din Balș.

În același autoturism se mai aflau trei tinere, de 17, 18 și 31 de ani. Toate cele patru femei au fost rănite, fiind transportate la spital.

La spital a ajuns și șoferul celui de-al doilea autoturism implicat în accident. Este vorba de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Mamura, comuna Strejești.

Accidentul a avut loc la intrare în Slatina dinspre Slătioara, înainte de Podul Olt, unde, după ce șoferul uneia dintre cele două autoturisme implicate în eveniment a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Impactul dintre cele două autovehicule a fost devastator. Conducătorul mașinii în care se aflau patru pasagere, un bărbat de 31 de ani, din Balș, a murit pe loc. Femeia de lângă el, o tânără de 23 de ani, din același oraș, a rămas încarcerată în autoturism, pompierii care au intervenit la fața locului fiind nevoiți să îndepărteze mai multe elemente din caroseria mașini pentru a extrage rănita.

„În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase persoane. La sosirea echipajelor, șoferul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, din orașul Balș, prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Femeia încarcerată, în vârsta de 23 de ani, din orașul Balș, a fost găsită conștientă, politraumatizată prin accident rutier, iar pentru extragerea acesteia pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Femeia a fost preluată de echipajele medicale și transportată la UPU Slatina.

Tot la Urgențe au ajuns și alte trei femei, aflate în același autoturism, în vârstă de 17, 18 și 31 de ani, conștiente cu diverse traumatisme prin accident rutier.

Șoferul celui de-al doilea autoturism implicat în accident, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Mamura, a fost și el transportat la UPU Slatina, pentru investigații medicale amănunțite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Slatina, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here