Un tânăr a comis cinci infracțiuni în doar câteva ore. Ce spun oamenii și câți ani de pușcărie riscă

Un tânăr de 23 de ani din Suceava este acuzat de cinci infracțiuni, comise în aceeași zi. După ce s-a amețit cu alcool, tânărul ar fi făcut prăpăd în curtea unor familii din sat.

Două mașini au fost distruse și două case sparte, de unde au dispărut bani și bunuri. Tânărul a fost prins de polițiști, dar pentru că era rănit, a fost dus mai întâi la spital.

Localnicii spun că tânărul era muncitor și părea cuminte, așa că îl chemau deseori la muncă, prin gospodării. Reputația lui s-a dus pe apa sâmbetei într-o seară, după ce a consumat alcool. Ar fi furat o mașină, pe care a lovit-o după nici doi kilometri, se plâng proprietarii, o familie din sat. Perseverent, ar fi revenit în curte și a luat a doua mașină. Și aceasta a fost găsită lovită, de un stâlp.

Tânărul ar fi spart și casa familiei, de unde lipsesc bani şi bunuri, dar și o casă învecinată. Alerta a fost dată de o rudă a păgubiților, care a văzut că mașinile lipsesc din curte.

Păgubită: „Mi-a intrat în casă. A stricat broasca la uşă şi mi-a furat banii din pensie”.
Reporter: Cât a furat?
Păgubită: „700 de lei. Prima dată el cred că a făcut aici la vecinul probleme şi după aia a venit la mine. La domnul Mihai a venit ginerele şi a observat că lipsesc maşinile”.

Vecină: „Zice lumea ca a intrat în casă şi i-a luat bani, aur, ceasuri. Nu ştiu ce”.

Tânărul a fost găsit de poliție hoinărind prin localitate. Pentru că era rănit, a fost dus la spital. Acum are dosar penal.

Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava: „În doar patru ore, un sucevean a reuşit să comită cinci infracţiuni A profitat de faptul că proprietarul casei a plecat din localitate, a sustras pe rând cele două maşini din curtea locuinţei şi a reuşit să le distrugă, abandonându-le în şanţuri pe raza localităţii. Ulterior, a sustras din casa respectivă şi o sumă de bani şi câteva lucruri personale şi s-a făcut nevăzut”.

Cazul este cercetat de poliţişti. Tânărul riscă să stea cel puţin cinci ani după gratii dacă este găsit vinovat.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here