Victor Ponta, semnal de alarmă după un nou record de infectări cu Covid: “Până în 2024 va mai exista România?”

Preşedintele Pro România a transmis un mesaj în care atacă guvernul Orban, acuzând executivul că a contribuit decisiv la creşterea numărului de infectări prin organizarea alegerilor locale şi avertizează asupra pericolului reprezentat de alegerile parlamentare din decembrie.

“Campania și Alegerile Locale ne-au dus de la 1.000 de cazuri / zi la 4.000 cazuri! Și facem Alegeri Parlamentare!

În fiecare zi avem mai multe victime de Covid 19 decât cele de la tragedia “Colectiv” – și acum trebuie să păstrăm (nu să schimbăm) Guvernul “Orban”! În 2020, Guvernul Orban a împrumutat de 2 ori mai mulți bani decât Guvernul “Ponta” în 2012-2015!!!

Și atunci am mărit salariile, pensiile și alocațiile – și am scăzut TVA și CAS – acum doar se vând activele Companiilor de Stat! PNL distruge România – USR , PMP și UDMR îi sprijină – PSD îi lasă în pace/ doar PRO România luptă în continuare!

Mai avem o șansă în acest an – o singură șansă să oprim drumul spre prăpastie ! Dacă nu o facem acum – până în 2024 va mai exista România?”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, miercuri, 4.016 cazuri noi de infectare cu coronavirus după efectuarea a 31.318 de teste. 66 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 au murit. De asemenea, a fost înregistrat un nou record de pacienţi internaţi la ATI – 686.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here