Ciolacu: Președintele și guvernul lui au scăpat pandemia de sub control. La 4.000 de cazuri pe zi, sunt excluse alegerile parlamentare!

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a acuzat Guvernul PNL că a scăpat de sub control epidemia de coronavirus. El a mai susținut că, la peste 4.000 de infectări pe zi, prag depășit miercuri, este exclusă organizarea alegerilor parlamentare.

Precizarea vine în contextul în care Guvernul liberal și președintele Klaus Iohannis insistă cu organizarea scrutinului pe 6 decembrie, în vreme ce Curtea Constituțională a stabilit că Parlamentul ar trebui să decidă dată alegerilor. Legislativul este controlat de PSD, care vrea amânarea legislativelor. Și Pro România are această poziție.

De altfel, în Parlament există un proiect de lege care prevede amânarea alegerilor parlamentare până în martie 2021. În replică, președintele Iohannis a susținut că evoluția epidemiei de COVID-19 oricum nu va fi mai bună atunci.

„Am avut din nou noroc. Nu sunt pozitiv. O să ne încerce în continuare, la un moment dat o să ni se termine și norocul. Din punctul meu de vedere, președintele și guvernul lui au scăpat pandemia de sub control. La 4.000 de cazuri pe zi, sunt excluse alegerile parlamentare. Trebuie să avem un Parlament legitim, nu voteză doar câțiva români. Cum poate fi un Parlament legitimi când oamenii nu vin la votare”, a spus Marcel Ciolacu.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here