FURT de proporții la Pirelli Slatina. 140 de anvelope au dispărut în timp ce erau transportate spre altă țară

Cele 140 de anvelope furate în Dâmbovița, în timp ce erau transportate într-un camion, aparțin Pirelli Slatina. Doi bărbați bănuiți că au comis furtul vor fi audiați, azi, la sediul IPJ Olt, după ce polițiștii olteni au efectuat două percheziții-fulger, ocazie cu care au și recuperat întregul prejudiciu.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, au efectuat două percheziții pe raza județului Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Doi bărbați bănuiți că au furat 140 de anvelope aparținând Pirelli Slatina vor fi audiați la sediul IPJ Olt.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 12 septembrie 2020, cei doi bărbați, în complicitate, ar fi sustras dintr-un autocamion 140 de anvelope, în timp ce erau transportate de la societatea producătoare, în vederea exportului.

„În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit cele 140 de anvelope, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Doi bărbați, de 44 și 47 de ani, urmează a fi conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Acțiunile s-au desfășurat cu suportul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here