Un bărbat din Pitești care s-a dat transportator de marfă a produs o țeapă de 100.000 de lei

Un bărbat din Pitești este suspectat că s-a dat transportator de marfă și a încasat 100.000 lei pentru transporturi pe care nu le-a făcut. El fost prins în flagrant, când primea bani pentru un transport fictiv.

Polițiștii din Argeș au prins, joi seara, în flagrant delict, un bărbat de 31 de ani din Pitești, bănuit de înșelăciuni și fraude informatice. Conform cercetărilor, în perioada septembrie-octombrie, acesta a obținut bani pentru servicii de transport marfă, păcălind solicitanții unor asemenea servicii.

Bărbatul ar fi contactat persoane care foloseau bursa de transport, prin intermediul căreia erau cerute servicii de transport rutier de marfă, și îi păcălea pretinzând că are calitatea de reprezentant al unor prestatori de servicii de transport.

Prejudiciul estimat, în acest moment, este de 100.000 de lei.

„Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, imediat după ridicarea unei sume de bani obținută prin această modalitate. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, transmite IGPR.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here