Alte 17 persoane din Olt au primit rezultat pozitiv și după a doua testare pentru coronavirus

Încă 17 persoane din Olt au primit, în ultima zi, rezultat pozitiv și după a doua testare pentru coronavirus, potrivit statisticii autorităților.

Conform celor mai recente informații date publicității de către Grupul de Comunicare Strategică, alte 17 persoane din Olt au fost reconfirmate pozitiv după retestare, fiind adăugate pe lista celor reconfirmați după o nouă testare.

Grupul de Comunicare Strategică transmite că numărul total al cazurilor de infectare cu coronavirus a ajuns la 2769 în Olt, de la începutul pandemiei, 82 de cazuri fiind înregistrate în ultimele 24 de ore.

1 COMENTARIU

  1. Specialistii de la Ambulanta, se vede cu ochiul liber ca lupta eroic cu necazurile. Dar ce pacat ca au ca manager pe cea, din cauza unei crase lipsa de preocupare si nestiinta, a adus in judet nenorocitul de virus, si nimeni n-a luat nici-o masura cu ea. Se stie ca a fost primul focar de coronavirus din judet, s-a facut comisie de la prefectura, s-a intocmit un raport care o prezenta exact cum spun eu, principala vinovata, s-a trimis raportul la MS si acolo l-au ingropat pilele ei, iar”Moara stricata”(Nelu Tataru) se face ca nu stie nimic. Nimic no recomanda ca manager, lasatio din brate pilelor care o tineti acolo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here