PSD mai adaugă un medic pe lista candidaților la alegerile parlamentare

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Leonard Azamfirei, va deschide lista PSD pentru Senat în județul Mureș, a anunțat președintele partidului, Marcel Ciolacu.

Vi-l prezint pe Leonard Azamfirei, rectorul UMF Târgu Mureș, un specialist în dublă calitate – rector și medic primar ATI. Sper ca în viitorul Parlament să dați culoare legislației atât din domeniul medical, cât și din domeniul educației”, a spus Ciolacu într-o conferință de presă.

Leonard Azamfirei și-a explicat decizia de a candida pe listele PSD: „Am văzut o dorință de schimbare prin voci noi, prin oameni noi. Politicile în sănătate, politicile în educație trebuie să fie deasupra politicilor de partid. Viziunea mea o leg de Parlament și de partidul la care am aderat. Mă simt confortabil avâd libertatea de găndire și de exprimare. Cred că expertiza pe care o aduc poate să aducă un suflu nou pentru social-democrația din România”.

Alți doi medici vor candida din partea PSD la alegerile parlamentare. Este vorba despre Alexandru Rafila, reprezentantul OMS în România, care va deschide lista la Camera Deputaților în Bucureștiși Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Balș, care este pe poziția a doua pe lista pentru Senat, după Gabriela Firea.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here