Candidatură-surpriză la PSD Argeş, pentru alegerile parlamentare. Managerul Spitalului Colentina deschide lista la Camera Deputaţilor

PSD continuă seria candidaţilor cu notorietate pentru alegerile parlamentare. La Argeş vor fi anunţate trei persoane cu notorietate. Primul care deschide lista pentru Camera Deputaţilor este chiar managerul Spitalului Colentina, Remus Mihalcea. 

Mihalcea este fostul șef de secție ORL la Spitalul Judeţean Argeş. Acesta va fi urmat de Nicolae Pavelescu, liderul sindicatului Dacia. Potrivit unor surse vehiculate de presă locală, senatorii Șerban Valeca și Gheorghe Marin, precum și deputatul Radu Vasilică au dispărut de pe liste.

Cele mai importante achiziţii din lumea medicală făcute de PSD sunt: reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, care va candida la Camera Deputaţilor, Adrian Streinu-Cercel, care va candida pe listele de Senat ale social-democraților şi rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Leonard Azamfirei, va deschide lista PSD pentru Senat în județul Mureș.

“Noi considerăm că lipsa cronică de specialiști în actualul Guvern este cea mai mare problema a României și a Guvernului PNL condus de Ludovic Orban. Toate deciziile Guvernului nu au ținut cont de părerile specialiștilor și au fost luate numai prin prisma unui interes politic și electoral. Scenariul roșu cu care se confruntă azi Bucureștiul dovedește acest lucru și lipsa totală de soluții, mai ales în ceea ce privește prevenirea răspândirii pandemiei.

Ne aflăm în față celei mai mari crize sanitare și din punctul nostru de vedere și a specialiștilor din PSD și în față uneia dintre cele mai mari crize economice. Azi doresc să vi-l prezint pe domnul profesor doctor Azamfirei Leonard, rectorul facultății UMF din Târgu Mureș, un specialist atât că rector, cât și medic primar AȚI. Va mulțumesc că ați răspuns invitației mele și a domnului Dincu și sper că în viitorul Parlament să dați culoare legislației din domeniul medical și al educației”, a declarat Marcel Ciolacu într-o conferință de presă susținută luni la sediul PSD.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here