Candidații PSD Olt la Senat și Camera Deputaților își depun, mâine, dosarele la BEJ. Varianta finală a listelor

Exif_JPEG_420

O dată stabilită lista de candidați ai PSD Olt la Senat și Camera Deputaților, aceștia își vor depune, mâine, la Biroul Electoral Județean (BEJ) dosarele de candidatură.

Ora programată pentru depunerea dosarelor este 12.00.

Lista de candidați la Senat este deschisă de secretarul general al Partidului Social Democrat, Paul Stănescu, actual senator. Pe locul doi se află tot un senator în funcție și care intră în cursă pentru un al doilea mandat, Siminica Mirea.

La Camera Deputaților primul pe listă este Marius Iancu, și el parlamentar în funcție. Locul doi îi aparține tânărului Cătălin Grecu, urmat de Florin Barbu și de Adrian Chesnoiu, actualul administrator public al municipiului Caracal.

Într-o conferință de presă recentă, președintele PSD Olt, Marius Oprescu, declara că organizația pe care o conduce va reuși să câștige, la alegerile parlamentare din decembrie, nu mai puțin de patru mandate de deputat și două de senator.

„Pe rezultatele alegerilor locale, dar și pe studii sociologice privind parlamentarele, ne bazăm pe patru locuri deputați și pe două locuri de senatori pe care, cu siguranță, le vom lua”, a declarat liderul PSD Olt.

Liderul PSD Olt mai spunea că, atunci când a fost făcută lista cu propuneri, s-a ținut cont și de părerile primarilor, mulți dintre ei nemulțumiți de unii dintre parlamentarii în funcție, pentru că aceștia au ignorat activitatea în comunitățile care i-au trimis în parlament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here