Deviza noului primar al Caracalului, Ion Doldurea: ”Totul pentru Caracal, nimic pentru noi!”

Noul primar al municipiului Caracal a postat, miercuri, pe pagina sa de socializare un mesaj prin care le-a mulțumit încă o dată celor care l-au votat în 27 septembrie și a reînnoit promisiunea că, pe durata mandatului, nu se va îndepărta de oameni, ci, din contra, va discuta problemele comunității și va lua decizii împreună cu caracalenii.

Totodată, Ion Doldurea susține că nu va ține cont de diferențele politice între o tabără sau alta în consiliul local, ci va colabora cu toți aleșii municipiului pentru ca administrația orașului să fie una eficientă.

De asemenea, el mai afirmă că se bazează pe sprijinul Consiliului Județean Olt, respectiv al președintelui Marius Oprescu, pentru promovarea tuturor proiectelor care vor conduce la schimbarea în bine a orașului.

„Am ales să trăiesc în Caracal, alături de familie și prieteni. Iubesc acest oraș, m-am implicat ca cetățean, necondiționat, de câte ori am putut pentru a promova istoria, cultura locului și oamenii valoroși ai orașului nostru.
Sunt astăzi în calitatea de Primar al Municipiului Caracal, urmare a votului cu care m-ați învestit în 27 septembrie. Le mulțumesc tuturor celor care, într-un număr impresionant, mi-au acordat încrederea lor.
Resimt o mare responsabilitate față de toți cetățenii orașului, indiferent de opțiunea lor politică, având datoria morală de a le arăta tuturor, că noi, caracalenii, putem împreună să facem din Caracal un oraș așa cum ni-l dorim cu toții: sigur, curat, civilizat, cu condiții de viață pe măsura așteptărilor locuitorilor săi.
Așa cum am spus de fiecare dată în aceste luni de când am decis să candidez la funcția de Primar, voi fi în rândul oamenilor și voi discuta problemele comunității, luând decizii împreună cu caracalenii.
A venit vremea ca administrația să fie cu adevărat în slujba cetățeanului.
Este primul pas pentru a putea vorbi de o administrație modernă și în interesul oamenilor.
Am venit în fața dumneavoastră și v-am cerut încrederea, înainte de alegeri, cu o echipă de consilieri tineri, profesioniști, oameni dedicați muncii lor și dornici să se implice în mod real în rezolvarea problemelor. Vă mulțumim pentru încredere!
Voi colabora însă cu toți consilierii locali, indiferent de culoarea politică, pentru interesul cetățenilor și dezvoltarea orașului.
Mă bazez pe sprijinul Consiliului Județean Olt, al președintelui Marius Oprescu, pentru promovarea tuturor proiectelor care vor conduce la schimbarea în bine a orașului nostru și la dezvoltarea sa.
Sunt mândru că sunt caracalean și vă invit ca împreună să redăm demnitatea și încrederea caracalenilor pentru a repune orașul la loc de cinste.
Renașterea orașului nostru stă în puterea noastră; să le dovedim tuturor că nu locuim într-un oraș gri, așa cum a fost de multe ori prezentat în media.
Caracalul înseamnă peste 140 de edificii istorice și culturale, o tradiție frumoasă, un prezent care ne face cinste: medici renumiți, profesori de elită, olimpici, cel mai bun liceu din județ, al treilea parc natural din Europa și multe altele.
Împreună se poate să facem ca orașul nostru să fie un pol de referință pentru zona Olteniei.
Trăim cu toții o perioadă de grea încercare, marcată de o pandemie ale cărei efecte au creat o psihoză generalizată în societate.
Căutam zilele acestea repere în fila groasă a istoriei naționale pentru a le da și eu la rându-mi un imbold tinerilor colegi din Consiliul Local care îmi sunt alături în această misiune importantă”, a scris, pe Facebook, noul primar din Caracal.

Bun cunoscător al culturii și istoriei, Ion Doldurea „împrumută”, pentru linia care îi va marca mandatul de primar, deviza regelui Carol I, „Totul pentru țară, nimic pentru mine!”, afirmând că aceasta îi va călăuzi, lui și echipei sale, cariera administrativă: „Totul pentru Caracal, nimic pentru noi!”.

„Mi-am amintit de testamentul Regelui Carol I în care îi transmitea succesorului său Ferdinand să conducă țara pe mai departe după deviza ce l-a călăuzit întreaga sa viață: «Totul pentru țară, nimic pentru mine!»
Eu le transmit colegilor mei din Consiliul Local că deviza noastră în administrarea orașului va fi: «Totul pentru Caracal, nimic pentru noi!»
Cred cu tărie că împreună se poate administra eficient acest minunat oraș, la a cărui renaștere suntem obligați cu toții să contribuim, să ne sacrificăm orice orgoliu, egoism sau interes personal, să conlucrăm spre binele Caracalului și al locuitorilor săi.
Le mulțumesc tututor colaboratorilor mei, echipei de consilieri și, nu în ultimul rând caracalenilor, cărora le promit că nu îi voi dezamăgi. Împreună Se Poate!
Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a concluzionat, în mesajul postat pe Facebook, Ion Doldurea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here