Candidații PSD Olt la parlamentare și-au depus dosarele la BEJ. P. Stănescu: 50% din listă s-a schimbat, sunt oameni tineri

Candidații PSD Olt la alegerile parlamentare și-au depus, joi, dosarele de candidatură la Biroul Electoral Județean (BEJ). Lista la Senat este deschisă de Paul Stănescu, iar la Camera Deputaților de Marius Iancu.

La ieșire din sediul BEJ, Paul Stănescu, senator în funcție și secretar al PSD, a declarat că listele candidaților au suferit modificări față de precedentele alegeri parlamentare, în sensul că de data aceasta sunt foarte mulți tineri care intră în cursă pentru un loc în Parlament.

„Vine o vreme când mai schimbăm lucrurile pentru că, vedeți, deja mai mult de 50% din lista pentru parlamentare la nivelul județului nostru s-a schimbat, sunt oameni tineri pe care îi știți, nu trebuie să vă mai spun eu despre ei. Sigur, sunt multe lucruri, multe amănunte pe care dumneavoastră le știți. Sunt toți colegii mei aici și le mulțumesc pentru efortul pe care ei l-au depus în campania electorală (la alegerile locale – n.r.). Am o mare bucurie pentru că colegii mai tineri sunt foarte apreciați de cetățenii județului nostru”, a declarat Paul Stănescu.

Întrebat care este targhetul PSD Olt al alegerile generale, secretarul general al PSD a spus că nu există un targhet anume și că totul ține de aprecierea electoratului.

„Targhetul nostru este aprecierea cetățenilor județului.  NU vreau să fac pronosticuri”, a afirmat Paul Stănescu.

Dacă secretarul general al PSD nu dă pronosticuri, Marius Oprescu, președintele PSD Olt, declara, nu cu multă vreme în urmă, că organizația pe care o consuce va scoate doi senatori și patru deputați.

La Senat, lista este deschisă de Paul Stănescu, urmat de Siminica Mirea, Şerban Cernat, Sorin Cristian Brătoi și Mariana Matei.

La Camera Deputaților, primul pe listă este Marius Iancu, urmat de Ion Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu, Emil Albotă, Cornelia Sulger, Cosmin Floreanu și Ion Adrian Bărbulete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here