Paul Stănescu: Îi mulțumesc dlui Renică Diaconescu și lui Alexandru Stănescu. Lui Dan Ciocan nu-i mulțumesc!

Paul Stănescu, cel care deschide lista PSD Olt la Senat pentru alegerile parlamentare din decembrie, a ținut să îi mulțumească medicului neurolog Renică Diaconescu, senator, pentru activitatea depusă în Parlament în legislatura care stă se se încheie. El i-a mulțumit și fratelui său, deputatului Alexandru Stănescu, care nu și-a manifestat intenția de a candida pentru un nou mandat, dar nu și deputatului Dan Ciocan, în privința căruia regretă că a acceptat să fie pus pe listă pentru alegerile de acum patru ani. Reamintim că Dan Ciocan a fost dat afară din PSD.

Declarațiile lui Paul Stănescu au fost făcute joi la prânz, după ce candidații PSD Olt și-au depus la BEJ dosarele de candidatură.

„Îi mulțumesc domnului Renică Diaconescu pentru activitatea pe care a avut-o în Parlament, ca vicepreședinte al Comisiei de sănătate și nu numai. Dumnealui și-a împărțit munca între Parlament și Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Vreau să-i mulțumesc foarte mult.

De asemenea, vreau să-i mulțumesc și fratelui meu, deputatul Alexandru Stănescu, care, ca președinte al Comisiei de agricultură, și nu spun asta pentru că sunt fratele lui, a fost foarte apreciat, a fost unul dintre cei mai buni”, a declarat secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

În schimb, deputatului Dan Ciocan nu doar că nu i-a mulțumit pentru prestația sa ca parlamentar de Olt, ci chiar regretă că aceats a fost pus pe listele de candidați pentru Parlamentul României la alegerile de acum patru ani.

„Nu pot să-i mulțumesc domnului deputat Ciocan, chiar regret că a fost pe lista PSD”, a spus Paul Stănescu.

Reamintim deputatul de Olt Dan Ciocan a fost exclus, luni, din Partidul Social Democrat. Excluderea parlamentarului a fost decisă în ședința Biroului Municipal Permanent (BMP) Caracal, la propunerea președintelui oraganizației, Ion Doldurea, motivele excluderii fiind absența deputatului din parlament la votarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban și încercările repetate ale acestuia de a convinge membri cu notorietate ai PSD să candideze pentru Consiliul Local Caracal din partea formațiunii Pro România.

Candidații PSD Olt la alegerile parlamentare și-au depus, joi, dosarele de candidatură la Biroul Electoral Județean (BEJ). 

La Senat, lista este deschisă de Paul Stănescu, urmat de Siminica Mirea, Şerban Cernat, Sorin Cristian Brătoi și Mariana Matei.

La Camera Deputaților, primul pe listă este Marius Iancu, urmat de Ion Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu, Emil Albotă, Cornelia Sulger, Cosmin Floreanu și Ion Adrian Bărbulete..

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here