Un minor din Olt, de negăsit după ce a plecat de la școală. Polițiștii sunt în ALERTĂ/ FOTO

Poliţiştii olteni sunt în alertă după ce un minor a plecat de la școală şi nu a mai revenit la domiciliu. 

Dispariția a fost anunțată, în urmă cu puțin timp, la 112.

„În urma cu puțin timp, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o femeie, din comuna Vâlcele, cu privire la faptul că nepotul său, Fieraru Marian, în vârstă de 15 ani, a plecat după terminarea cursurilor școlare, din municipiul Slatina şi nu a mai revenit la domiciliu.”, trasmite Poliția Olt.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1.65 metri, constituție atletică, greutate 45-50 kilograme, ten măsliniu, față ascuțită

Potrivit polițiștilor, ultima oară când a fost văzut, acesta era îmbrăcat în pantaloni de trening de culoare închisă, tricou înflorat, geacă neagră din fâș.

Activitățile de căutare sunt în plină desfășurare, polițiști din cadrul Poliției municipiul Slatina, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Coteana fiind angrenați în activități.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here