Marius Iancu, despre majoritatea PSD din CJ Olt: Este echipa care va face ca Oltul să fie în siguranță/ VIDEO

Prezent, sâmbătă, la ședința de constituire a noului consiliul județean al Oltului, deputatul de Olt Marius Iancu a declarat că majoritatea obținută de Partidul Social Democrat în legislativul județului atestă faptul că social-democrații au știut să fie aproape de oameni.

Parlamentarul social-democrat a mai afirmat că respectiva majoritate va face la Oltul să fie un județ în siguranță în următorii patru ani.

„Această majoritate pe care Partidul Social Democrat o are în Consiliul Județean Olt și faptul că, în continuarea, consiliul județean este condus de domnul președinte Marius Oprescu se datorează faptului că, în ultimii ani, PSD a știut să fie aproape de cetățenii județului Olt. Eu cred că majoritatea aceasta, de două treimi, este echipa care va face ca Oltul să fie un județ în siguranță în următorul mandat. Urez succes tuturor consilierilor și domnului președinte Marius Oprescu, cu spor la muncă”, a declarat Marius Iancu.

Marius Oprescu și noii aleși ai județului au depus, sâmbătă, jurământul pentru noile mandate, în cadrul ședinței de constituire a noului consiliu județean.

La alegerile locale de anul acesta doar cele două partide, PSD și PNL, au trecut pragul electoral și doar ele vor avea reprezentanți în Consiliul Județean Olt.

În noul legislativ, PSD deține majoritate, având 21 de reprezentanți și mandatul președintelui, în vreme ce PNL are doar 11 mandate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here