Minor din Olt, cercetat penal după ce a fost prins de polițiști beat la volanul unei mașini. Și la Slatina un tânăr a fost depistat băut la volan

Un minor de 17 ani, din localitatea olteană Vișina Nouă, este cercetat penal după ce, recent, a fost prins de polițiști beat la volanul unei mașini.

Totul s-a petrecut noaptea, când oamenii legii au oprit autoturismul condus de băiat pentru un control de rutină. Polițiștii au rămas mirați să vadă la volan un minor la volan, dar au fost și mai mirați când „șoferul” a fost supus aparatului alcooltest.

„La data de 24 octombrie a.c., ora 02:30, pe strada Principală, din comuna Vişina Nouă, a fost depistat un minor de 17 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Olt.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În aceeași zi, la ora 18:44, pe strada Constructorului din municipiul Slatina a fost depistat un bărbat de 25 de ani, din oraș, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în acest caz oamenii legii au întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here