Un șofer din Caracal a intrat cu mașina în porțile unei locuințe. Ce au descoperit polițiștii la fața locului

Un șofer din Caracal a intrat cu mașina în porțile unei locuințe de pe strada Calea București. Chemați de proprietarul locuinței, polițiștii au descoperit că șoferul ghinionist băuse bine înainte dă urce la volan.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal au fost sesizați, în week-end, prin 112, de un bărbat de 42 de ani, din localitate, cu privire la faptul că un conducător auto a intrat cu autoturismul în porțile locuinței sale.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 62 de ani, din municipiul Caracal, stabilindu-se că acesta a condus autoturismul având o concentrație alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Ieri noapte, în jurul orei 01:58, tot pe strada Calea București din Caracal, a fost depistat un bărbat de 24 de ani, din comuna Dobrosloveni, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și acesta va fi nevoit să răspundă penal pentru fapta sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here