Se închide țara după alegeri? Ce se va întâmpla după data de 6 decembrie

Se închide țara după alegeri? Doi foști premieri au lansat o avertizare gravă pentru români. Conform acestora, există un plan de distrugere a economiei României.

Acuzațiile au fost lansate de către Victor Ponta şi Tăriceanu. Aceștia au comentat și scandalul posibilei fraude de la votul la alegerile locale de la Sectorul 1.

„Eu am mai spus și spun din nou, la alegerile locale 700.000 de români s-au dus la vot, au pus ștampila și votul lor a fost anulat. Atenție, mai multe sunt anulate decât s-a votat în tot Bucureștiul. E clar că nu au fost bine organizate, cum a spus domnul Orban.

Pe 6 decembrie mulți se vor teme să meargă la vot, mulți nu vor merge, dacă tot le este anulat votul, așa că ce democrație avem? Forță asta cu care suntem împinși la vot, dar nu avem voie la școală, la biserica, arată că nu mai avem democrație.

Dar mai avem o șansă, la alegeri, să salvăm România, pentru că cei care sunt acum la putere sunt anti-România”, a transmis Victor Ponta la România TV.

Suspiciuni care ar putea să descurajeze românii
De asemenea, Călin Popescu-Tăriceanu susține că aceste suspiciuni de fraudă ar putea să descurajeze românii să se prezinte la vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Problema cea mai mare este cum văd cetățenii și câtă încredere mai au în alegeri corecte. Ceea ce am văzut denotă că alegerile au fost prost organizate, avem dovezi clare ale haosului care a domnit. Reprezentanțîi USR și-au făcut de cap, au manevrat cum au vrut voturile, procesele verbale, tot ce au vrut. Iohannis și Orban împing către alegeri fără să țînă cont de numărul mare de îmbolnăviri, avem cel mai mare număr de morți la mia de locuitori, pe ei ii interesează doar alegerile.

Ceea ce am văzut este că președintele BEȘ a patronat acest haos, tot ceea ce am văzut. Mai departe, se pare că e primit un ordin că totul să se mușamalizeze și să se meargă spre victoria PNL-USR. Sunt curios ce s-ar fi întâmplat dacă alegerile ar fi fost organizate de PSD? Câți oameni ar fi fost în stradă, câte luări de poziții ale ambasadorilor din România? Iar acum s-a așternut o liniște completă și totală”, spune Călin Popescu-Tăriceanu

Conform celor spuse de Victor Ponta, încăpăţânarea cu care guvernul insistă pentru organizarea alegerilor este parte dintr-un plan de distrugere a economiei țării noastre.

„Rezultatul în anumite zone s-a decis înainte de vot, iar asta e mai rău decât în comunism. Dacă alegerile astea nu au fost corecte, cum o să fie cele care vin acum? Cum or să fie organizate în pandemie? Am intrat în campania pentru locale cu sub 1000 de cazuri pe zi, iar acum avem peste 5000. Întrebarea e cât de mare e spaima în PNL, USR, am văzut că și PSD a fost de acord, că să accepte organizarea alegerilor în aceste condiții?

Cred că cel mai important e să știm pe 6 decembrie ce își dorește fiecare să facă pentru România. Cei de la USR au început deja să se certe cu PNL pe funcții, ceea ce era previzibil. Nu am văzut pe nimeni să spună că nu se închide țară după vot, că nu se vinde tot ce a mai rămas din companiile românești, că nu chemăm Fondul Monetar Internațional să ne pună să tăiem pensii și să mărim taxe. Noi, Pro România, asta ne propunem”, a spus Ponta pentru sursă menționată

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here