Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, a anunțat că este infectat cu coronavirus

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, din județul Alba – cunoscută pentru că este localitatea care a atras cele mai multe fonduri europene din țară – a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. În septembrie, el a câștigat al șaselea mandat consecutiv. În localitatea Ciugud, rata de infectare este de peste cinci persoane la mia de locuitori.

Edilul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook: „Din nefericire, oricât de mult am încercat să respect măsurile sanitare de prevenire și combaterea a pandemiei, am fost diagnosticat și eu cu virusul SARS-CoV-2”.

„Din fericire starea mea de sănătate este bună și, potrivit medicilor, până acum toate premisele sunt că ar fi o formă ușoară”, a menționat Gheorghe Damian.

Primarul a mai spus că „la nivelul Primăriei Ciugud am luat decizia testării tuturor colegilor și vestea bună este că niciunul dintre ei nu a fost confirmat pozitiv. Testarea va fi însă repetată în zilele următoare pentru o siguranță deplină”.

„Vă anunț că activitatea Primăriei Ciugud continuă normal, însă cu măsuri sporite de siguranță. De asemenea am decis dezinfectarea totală a clădirii administrative, care a avut loc în această dimineață, și sporirea tuturor măsurilor de protecție. Vă mulțumesc tuturor celor ce sunteți cu sufletul alături de mine și de colegii mei și vă asigur de întreaga noastră recunoștință. Vă rog să aveți grijă de voi și de cei dragi, să purtați masca și să păstrați distanțarea socială. Împărtășesc cu voi cadoul pe care mi l-a trimis astăzi fetița unei colege din primărie și mă alătur mesajului ei spunându-vă că Totul va fi bine!”, a mai scris el, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here