Subofițer de la ISU Vâlcea, mort de Covid după 14 zile de la infectare. Bărbatul avea 46 de ani

Un pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea a murit la doar 46 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus. Colegii subofițerului au ținut un moment de reculegere în memoria sa. 

Marţi dimineaţa, salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea au ţinut un moment de reculegere în memoria colegului lor, care a decedat la fix două săptămâni după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Omul a fost confirmat pe 13 octombrie, iar DSP i-a emis decizie de izolare la domiciliu până pe 26 octombrie. Pentru că starea sa s-a agravat, după 7 zile de izolare, a ajuns la spital, la Secția de Boli infecţioase de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Medicii n-au putut să-l țină în viață.

”Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “General Magheru” al județului Vâlcea au ținut un moment de reculegere în memoria colegului Plt. Adj. Sef. Banu Gheorghe Romeo, născut în data de 09.07.1974, și angajat ca subofițer operativ principal la data de 01.09.2006 în cadrul Gărzii de Intervenție Brezoi – Detașamentul de Pompieri Rm. Vâlcea – ISU Vâlcea.  Acesta a fost confirmat cu Covid – 19 la data de 13.10.2020. În perioada 13.10.2020 – 26.10.2020 a fost emisa decizia de izolare la domiciliu, iar din cauza prezentării unor simptome specifice virusului, începând cu data de 19.10.2020 a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, Secția de Boli Infecțioase. În data de 26.10.2020 acesta a fost transferat de la Secția de Boli Infecțioase la UPU Vâlcea ca urmare a agravării stării de sănătate. Din păcate, eforturile personalului medical de la UPU Vâlcea au fost fără rezultat, fiind declarat decesul subofițerului la ora 20.00”, este postarea apărută pe pagina de Facebook a ISU Vâlcea.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here