Curtea de Apel reia dezbaterile în cazul Colectiv. Vor fi audiaţi angajaţii ISU condamnaţi în primă instanţă

Curtea de Apel București reia miercuri dezbaterile în dosarul Colectiv, după ce atât procurorii, cât și persoanele condamnate de Tribunalul București au declarat apel împotriva deciziei.

La termenul de miercuri al procesului, aflat în faza de apel, judecătorul îi va audia pe foștii angajați ISU George Petrică Matei și Antonina Radu, ambii condamnați de prima instanță pentru modul defectuos în care și-au îndeplinit atribuțiile legat de controalele de la clubul Colectiv, scrie Stiripesurse.

Anterior, la termenul din 30 septembrie instanța i-a ascultat pe doi dintre patronii clubului și a stabilit și calendarul de termene în proces.

Instanța a lăsat de înțeles că judecarea apelurilor se va face cu celeritate având în vedere perioada deja foartelungă ce a trecut de la producerea tagediei.

Două părți vătămate din dosarul tragediei de la Clubul Colectiv au depus cereri la dosar prin care solicită magistraților luarea măsurii sechestrului asigurător în dosar n cazul persoanelor deja condamnate de prima instanță.

Discuția privind această cerere a fost una vagă, solicitanții cererilor nefiind prezenți la proces.

Astfel instanța a stabilit ca aceste două solicitări să fie dezbătute după audierea inculpaților, martorilor și a părților vătămate, respectiv la momentul la care se vor discuta probele propuse de părțile din dosar.

Curtea de Apel București a început în forță judecata apelurilor din dosarul Colectiv, a stabilit ce inculpați vor să dea decalrații în debutul cercetării judecătorești și care nu și trecut la audierea acestora.

Trei dintre inculpații prezenți au fost de acord să dea miercuri declarații privind cele petrecute la Colectiv.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here