Marcel Ciolacu: „Când ai 6000 de infectări pe zi, cum opreşti acest trend? Întrebaţi-l pe Orban, că el le ştie pe toate”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că specialiștii ar trebui să vină public și să spună dacă se poate ține campania electorală sau nu, acesta fiind marele pericol pentru răspândirea Covid-19.

Ciolacu a insistat asupra faptului că România are peste 6000 de cazuri și a cerut să așteptăm raportarea de la ora 13.00.

Nu avem o problemă cu data alegerilor, ci cu prioritățile românilor. În momentul ăsta prioritară este sănătatea oamenilor, nu alegerile.

Când ai 6000 de infectări pe zi, cum oprești acest trend? Întrebați-l pe Orban, că el le știe pe toate. ”, a spus Marcel Ciolacu.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri 5.343 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2, 107 decese şi 861 de persoane internate la Terapie Intensivă, fiind cel mai grav bilanţ zilnic de la declanşarea pandemiei de COVID-19. Printre cei decedaţi se află şi un băieţel de 4 luni, cu mai multe afecţiuni asociate, din Sibiu. Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, a urcat în Bucureşti la 3,81, după ce marţi scăzuse. În Cluj, valoarea acestui indicator este peste 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here