Dinamo – Astra nu se mai joacă! Alertă în Liga 1: 27 de cazuri de COVID-19 la clubul din Giurgiu

Dinamo – Astra, meci programat vineri, de la ora 21:00, nu se va mai juca, după cazurile de COVID-19 de la echipa din Giurgiu.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis reprogramarea meciului Dinamo – Astra, ca urmare a cazurilor de COVID-19 de la gruparea din Giurgiu. Echipa nu poate îndeplini criteriul din protocolul sanitar, adică nu are 13 jucători valizi pentru acest meci. Primele date luate în calcul pentru reprogramare sunt 14 sau 15 noiembrie!

Miercuri noapte, giurgiuvenii aveau 15 cazuri de infectare după ultima testare RT-PCR, pe lista fiind inclusiv fotbaliști ce au fost testaţi pozitiv acum câteva luni s-au infectat din nou. Joi, conducerea Astrei a testat mai mulți jucători de la echipa a doua, iar azi au primit vești proaste: 12 dintre aceștia sunt și ei infectați, astfel că formația din Giurgiu are mari probleme în a îndeplini criteriul impus în protocolul medical, acela de a avea 13 jucători valizi, printre care și un portar. Dintre cei 12 de la echipa secundă a Astrei, 6 jucători s-au antrenat cu prima echipă. Doar unul a ieșit negativ.

În acest moment, Astra are 27 de jucători testați pozitiv cu COVID-19.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here