Oferte de muncă în Slatina: Se caută femei de până la 99 ani, pentru videochat. Explicația angajatorului privind vârsta. 3000 euro/lună

Pe o pagină de socializare destinată anunțurilor de oferte de muncă în Slatina a apărut recent un anunț al unui angajator care caută femei aproape fără limită de vârstă pentru videochat (se caută femei cu vârste cuprinse între 18 și 99 de ani). Răspunzând la un comentariu răutăcios privind vârsta de 99 de ani, angajatorul oferă explicația necesară.

Posibilitățile de câștig pentru persoanele care aleg să lucreze într-un asemenea domeniu sunt de până la 3000 de euro pe lună, precizează angajatorul respectiv.

„Buna seara. Pentru o plaforma foarte vizitata cautam fete si femei cu varsta intre 18 si 99 de ani care nu au inhibitii. Cerinte minime: fara pudism, un calculator/laptop cu camera, vointa sa inveti cuvinte elementare in limba germana. Atentie, continut erotic, chiar daca nu este necesar nudism. Posibilitati de castig pana la 3000€ pe luna, depinzand de timpul si modul de implicare pe platforma. Pentru detalii va rog sa ma contactati in privat, pentru a va oferi discretia necesara. Va multumesc!”, se arată în anunțul postat recent.

Imediat au apărut și comentariile răutăcioase pe marginea faptului că se caută femei inclusiv de 99 de ani.

La aceste comentarii angajatorul a oferit o explicație:

„Exista foarte multi barbati care au fantezii cu femei mai in varsta. Dorim sa le dam si acelora posibilitatea sa se implineasca pe plan sexual, vizual cel putin”.

În România, industria videochat era destul de populară și înainte, însă acum, după izbucnirea pandemiei, cererea este și mai mare decât în mod obișnuit.

Pentru că lumea stă acasă mai mult decât de obicei, stă și mai mult pe internet. Iar acolo, anumite lucruri atrag atenția mai mult ca altele. Este vorba și de site-uri de videochat sau de cele cu conținut pentru adulți.

Cei care lucrează în domeniu spun că atât numărul clienților, cât și cererile de angajare au crescut de la instalarea pandemiei de COVID-19, scrie G4Media, citat de playtech.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here