O angajată de la Alro Slatina s-a SPÂNZURAT după ce ar fi înșelat mai mulți colegi

O femeie de 51 de ani, din Slătioara, s-a spânzurat în podul casei. Ea a fost găsită fără viață, joi, chiar de soțul ei. Potrivit unor surse, femeia, angajată a SC Alro SA Slatina, și-ar fi pus capăt zilelor după ce ar fi înșelat mai mulți colegi de muncă, în numele cărora a contractat credite bancare.

Poliția derulează o anchetă în acest caz.

„În ziua de 29 octombrie a.c., în jurul orei 16.10, un bărbat de 52 de ani din municipiul Slatina, a sesizat lucrătorii Postului de Poliție Slătioara cu privire la faptul că  a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 50 de ani, spânzurată în podul casei pe care o dețin în comuna Slătioara. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare, cadavrul fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Potrivit unor surse, femeia, angajată a SC Alro SA Slatina, și-ar fi pus capăt zilelor după ce ar fi înșelat mai mulți colegi de muncă, în numele cărora a contractat credite bancare.

Ea le cerea actele de identitate spunându-le că un specialist le va calcula cu exactitate ce pensie ar fi urmat să primească, după care, în numele lor, contracta credite bancare cu dobânzi mari.

În acest fel angajata de la Alro ar fi obținut de la bănci sute de milioane de le. Totul a ieșit la iveală când colegii femeii au început să primească înștiințări de plată, poliția întocmind un dosar penal pe numele acesteia.

Ea era cumnata unui fost lider sindical de la Alro, mai precizează sursele citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here