Petrecere organizată de patronul unui local din Olt, de ziua fiului său, oprită de polițiști

Patronul unui local din comuna olteană Izvoarele a organizat, sâmbătă seară, o petrecere în cinstea fiului său, cu prilejul zilei de naștere a acestuia, petrecăreții nerespectând măsurile impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Polițiștii au fost anunțați, au oprit petrecerea și l-au sancționat pe organizator.

Cea care a sesizat a fost o persoană care a ținut să își păstreze anonimatul.

„O persoană anonimă a sesizat seara trecută că în interiorul unei societăți comerciale din comuna Izvoarele are loc o petrecere. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că administratorul societății a organizat o petrecere pentru a sărbători ziua de naștere a fiului său, la fața locului fiind găsite 16 persoane.

Activitatea a fost oprită, iar administratorul a fost sancționat contravențional cu avertisment conform legii 55/2020”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

Oamenii legii recomandă tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile unde este obligatoriu, precum şi în mijloacele de transport în comun și să nu se expună la riscuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here