Jandarmii din Olt, val de sancțiuni la sfârșitul săptămânii trecute: Pentru ce nereguli s-au aplicat amenzi de peste 24.000 de lei

Jandarmii olteni au avut în atenție, în acest weekend, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în zonele de competență. Astfel, pentru neregulile găsite au fost aplicate sancțiuni contravenționale, de peste 24.000 de lei.

Au fost desfășurate mai multe acțiuni cu caracter preventiv, pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului virus, în zonele aglomerate, piețe, parcuri și în alte zone de interes operativ.

„Pe timpul executării misiunilor, jandarmii olteni au aplicat 122 de sancțiuni contravenționale în valoare de 24.800 lei”, arată Jandarmeria Olt.

Potrivit reprezentanților instituției, 14  sancţiuni au fost aplicate pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice; 103 sancţiuni privind măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19; două sancţiuni  privind pescuitul şi acvacultura; alte două sancţiuni aplicate privind prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, iar o altă sancţiune aplicată privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

În perioada următoare jandarmii olteni vor continua acțiunile pentru prevenirea fenomenului contravențional și infracțional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here