Un bărbat, prins de polițiști în timp ce se afla DROGAT la volan

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au depistat, luni, în trafic, un bărbat din Târgu Mureş, care s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor psihoactive. 

La data de 2 noiembrie, în jurul orei 00.05, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Budiului din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cannabis.

Urmare a verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au identificat în interiorul autoturismului materie vegetală de culoare verde-olive, care a fost ridicată de polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, în vederea continuării cercetărilor.

În baza celor constatate, conducătorul auto a fost condus la unitatea medicală,  în  vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a prezenţei substanţelor psihoactive în organism.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here