Oamenii legii din Olt, pe urmele unui bătrân de peste 90 de ani. Bărbatul, găsit după nouă ore de la dispariție

Un bărbat de peste 90 de ani a fost găsit de polițiștii din Olt după două ore de căutări, după ce acesta a plecat de casă și nu a mai revenit.

Este vorba de profesorul de șah Nicolae Bădiță din Dobrun, cel care ani de zile a organizat un important concurs al jocului minții pentru copii. Dispariția acestuia fost anunțată, ieri, de fiica sa.

Potrivit reprezentantului Poliției Olt, Cristian Grigorescu, femeia a sesizat organele de poliţie despre faptul că, tatăl său, un bărbat în vârstă de 91 ani, a plecat de la domiciliu în jurul orelor 12,00 și nu poate fi găsit.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, fiind adus și un câine de urmă.

În sprijinul polițiștilor au venit peste 60 de persoane, jandarmi, lucrători ISU și voluntari de pe raza comunei, care s-au mobilizat și au început căutările în zona din apropierea casei precum și pe raza satului unde locuia aceasta.”, a mai precizat agentul șef Cristian Grigorescu.

După aproximativ două ore de căutări, bărbatul a fost găsit, fiind rătăcit într-o pădure de pe raza comunei, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here