Portretul robot al fetei arse şi incendiate în geamantan. Cum arăta tânăra ucisă în Giurgiu/ FOTO

Anchetatorii au reușit să refacă constructia feţei tinerei și fac apel la populație să-i ajute să o identifice. Fata a fost omorâtă, aruncată la marginea drumului si incendiată, în Giurgiu. 

Potrivit România TV  tânără ucisă și incendiată ar avea vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, înălțimea 1,60-1,65 m, greutatea 50-55 kg, corpolență atletică, părul șaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici și depărtate, dinții în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția incisivului mic din dreapta-sus, care lipsește, numărul la încălțăminte 35-36, sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje.

Cadavrul tinerei a fost găsit vineri seara de polițiștii din Ghimpați după un apel la 112. Un şofer de TIR a alertat autorităţile, precizând că pe DN 6 între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor a văzut un incendiu.

Echipele de intervenţie au descoperit cadavrul unei femei complet carbonizat.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%”, a anunţat IPJ Giurgiu.

Cadavrul a fost preluat de medicii legişti şi dus la IML Giurgiu pentru autopsie.

Legiştii din Giurgiu au stabilit că tânăra găsită moartă într-o valiză incendiată pe marginea DN 6 prezenta mai multe răni pe corp, tăieturi la nivelul capului. Femeiea cu vârstă cuprinsă între 20 şi 30 de ani a primit lovituri puternice în zona coastelor, motiv pentru care prezenta şi hemoragie internă.

Legiştii citaţi de România TV susţin că femeia a murit înainte să fie băgată în geamantan şi incendiată.

Anchetatorii iau în calcul ca faţa să nu fie din judeţul Giurgiu.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here