COVID: Patru decese ale unor persoane din Olt, raportate azi

La nivelul județului Olt au fost raportate nu mai puțin de patru decese provocate de noul coronavirus. Așadar, în ultimele 24 de ore, alți patru olteni s-au stins din viață.

Cu ultimele victime, bilanțul deceselor a ajuns la 118, de la începutul pandemiei.

Cea mai tânără persoană dintre cele raportate azi avea 51 de ani.

Decesul nr. 115: o persoană de sex feminin, în vârstă de 53 ani, din mediul rural. Pacienta a fost internată pe 5 octombrie, la Spitalul Slatina, iar o zi mai târziu a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Pe 3 noiembrie, a decedat.

Comorbidităţi: boală cronică de rinichi stadiu V, hiperparatiroidism, HTA secundară, insuficienţă cardiaca congestivă cls III NYHA

Decesul nr. 116: o persoană de sex feminin, în vârstă de 77 ani, din mediul urban. A fost testată pentru determinarea infecţiei COVID-19 la cerere, într-un laborator medical privat, cu rezultat pozitiv, în data de 28.10.2020. Pe 3 noiembrie 2020 a fost internată la SJU Slatina, iar decesul a survenit la aproximativ 10 ore de la internare.

Boli asociate: boală cronică renală stadiul V ( persoană dializată), HTA grad III, sindrom de citoliza hepatica.

Decesul nr. 117: o persoană de sex masculin, în vârstă de 68 ani, din mediul rural.Pe 29 octombrie a fost internat la Spitalul Slatina, iar o zi mai târziu a fost confirmată infecţia cu SARS-CoV2. Pe 3 noiembrie a decedat.

Decesul nr. 118: o persoană de sex masculin, în vârstă de 51, din mediul rural. Pe 18 octombrie, a fost internat la Spitalul Caracal, când a şi fost testat pozitiv. Pe 4 noiembrie a survenit decesul. Comorbidităţi: obezitate grad III, HTA grad III.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here