Persoanele din Olt prinse fără mască, amendate de forțele de ordine

 Zeci de persoane din Olt au fost amemdate, în ultimele 24 de ore, fiind depistate de oamenii legii în timp ce încălcau măsurile impuse pentru răspândirea coronavirusului.

La acțiune au participat, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu jandarmi, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcției de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

„Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost desfăşurate în sistem integrat, noi acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe şi târguri, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

La activităţile de verificare desfășurate au participat 190 de forţe de ordine, fiind verificate 58 de societăți comerciale, precum şi 64 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 340 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.”, arată Poliția Olt.

Oamenii legii recomandă tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile unde este obligatoriu,  precum şi în mijloacele de transport în comun și să nu se expună la riscuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here