Horoscop 6 noiembrie. Vibraţia zilei este 6: Armonia poate fi găsită şi trebuie păstrată

O să facem echipă cu partenerul, la slujbă, în particular, relaţia de doi trebuie recalibrată ca să ne meargă bine.

Vibraţia zilei este 6 şi armonia poate fi găsită şi păstrată.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

Vă pregătiţi de o relansare, o s-o faceţi online, cu tot dichisul, dar aţi putea aştepta o perioadă mai relaxată, cu mai multă libertate de mişcare. O să puteţi semna acte şi să primiţi confirmări de la o slujbă, sau de la şcoală – c-aţi trecut cu bine de nişte teste care v-au cam scos peri albi.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Se poate să luaţi nişte bani şi să faceţi o aprovizionare mai serioasă, ca să nu va mai duceţi tot timpul la piaţă, la supermarket. Prietenii se activează şi poate faceţi împreună ceva, afară, puţin sport, sau daţi o mână de ajutor la o fundaţie, ca să-i salvaţi pe nişte oameni.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

Vă invită cineva la o plimbare şi dacă n-o să-ntâmpinați restricţii de deplasare o să vă duceţi, că e cineva care v-aşteaptă. Vă aflaţi pe un plin energetic, e anul vostru special şi e de profitat, să prindeţi din zbor o oportunitate, ca să vă asiguraţi o bază financiară – solidă.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

O să vă ocupaţi şi de casă zilele-astea, dar o să vă puteţi face şi niţica reclamă pe net ca să vă promovaţi niște produse. Se poate rezolva online o chestiune legată de un contract, şi scutiţi timp şi bani, şi-o să staţi mai mult cu ai voştri, o să petreceţi un timp de calitate şi cu copiii.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

O să daţi zor să vă achitaţi de nişte obligaţii gospodăreşti ca să vă rămână ceva timp pentru voi şi-ai voştri. Poate faceţi o evaluare a bugetului ca să vedeţi cât alocaţi schimbărilor din locuinţă, şi cât unei aprovizionări en gros – c-aveţi multe de cumpărat.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

Se poate să reapară cineva care-a mai încercat să vă scoată la cafea şi n-a avut spor – acum poate reuşeşte. Se iveşte un nou prilej să vă-mpăcați cu cineva cu care aţi convieţuit şi o să lichidaţi nişte neînţelegeri, să vă continuaţi relaţia – vedeţi ce e de făcut.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 TAUR

Poate vi se dă ceva mai mult de lucru la serviciu, dar pare să fie un sfârşit de an cu bani mai mulţi şi cu sume cumulate. O să renegociaţi un contract şi o să ţineţi la părerile voastre, să lucraţi pe bani ceva mai mulţi – în primul rând, şi în rest să fie totul mai lejer.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

E cineva care visează la voi şi dacă şi voi vă regăsiţi în povestea asta o să vă acordaţi o mare şansă de a fi fericiţi. La voi se observă nişte bani care intră şi alţii care ies – sunt cheltuieli în perioada asta şi nu vreţi să renunţaţi la lucrurile de care chiar aveţi nevoie.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 RAC

O să faceţi nişte cheltuieli care vă cam destabilizează bugetul, dar poate ajustaţi totul în aşa fel încât să vă echilibraţi, totuşi. Cuiva îi pasă de voi şi vă face o vizită, sau vă trimite prin poştă, prin cineva un cadou şi poate vi se răscolesc nişte amintiri – ceva se mişca pe dinăuntru.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 LEU

E ceva important de făcut pe-acasă şi o să fie ceva deranj, dar poate vă mai ajută şi ceilalţi din familie. Vă descurcaţi la slujbă, la şcoală, fie că lucraţi de-acasă, fie vă duceţi la serviciu, o să fiţi – brici, şi cu idei şi cu pricepere să puneţi totul în practică.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

O să strângeţi nişte bani ca să puteţi da înapoi o datorie – poate rata la bancă. Se-anunţă bani, pot fi şi din urmă şi să rezolvaţi urgenţele casei, să luaţi şi o porţie de respiro dacă tot o să vă rămână ceva timp liber.

HOROSCOP 11 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ

Se poate să va fi crescut cota valorica şi să lucraţi pe bani mai mulţi – s-o fi îmbogăţit CV-ul. O să vă bucuraţi de un nou început – poate pentru c-aţi scăpat de povara trecutului şi vă simţiţi mult mai stăpâni pe situaţie – experienţa şi-a spus cuvântul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here