Siminica Mirea, candidat pentru un nou mandat de senator: Orice român trebuie să aibă apă, canalizare, gaze, acces la educație, sănătate, cultură, sport și divertisment

Senatoarea de Olt Siminica Mirea, candidată pe lista PSD Olt pentru un nou mandat în camera inferioară a Parlamentului, își ia un angajament ferm față de oameni.

Astfel, ea spune că toți oamenii trebuie să beneficieze de primii pași ai unei reale dezvoltări, adică de alimentare cu apă, canalizare și gaze, susținând ideea „unei Românii dezvoltate pentru toți românii”.

Cu precădere ea pune în prim-plan programul de dezvoltare locală și regională realizat și promovat de PSD, care, în afară de infrastructura de apă-canal și gaze, cuprinde și soluții pentru acces la educație, sănătate, cultură, sport și divertisment.

De asemenea, social-democrații țintesc atragerea de fonduri europene pentru investiții de dezvoltare locală și regională.

„Întotdeauna doresc să fiu alături de voi, luând decizii sau susținând proiecte care vin în sprijinul dumneavoastră. Prin urmare, orice român, indiferent de regiune, trebuie să aibă apă, canalizare, gaze şi, de asemenea, acces la educație, sănătate, cultură, sport și divertisment. Aşadar, ne propunem un plan de Dezvoltare Locală și Regională, aplicând soluţii reale și transparente în ceea ce priveşte alocarea banilor europeni, prioritizând astfel investiţiile pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare echilibrată la nivel local și regional”, a declarat Siminica Mirea.

Siminica Mirea, senator de Olt, candidează pentru un mandat de pe poziția a doua a listei PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here