Cazul Caracal: Mama Luizei nu are încredere în Tribunalul Olt. Solicitare de ultimă oră a femeii

Sursa foto: romaniatv.net

Familia Luizei Melencu face eforturi disperate pentru a schimba cursul anchetei. Monica Melencu, mama Luizei, cere ca „Dosarul Caracal” să fie mutat de la Tribunalul Olt.

Potrivit jurnaliștilor de la Spynews, solicitarea ar urma să fie analizată de magistrații de la Curtea de Apel Craiova pe data de 17 noiembrie.

Nu este însă clar ce șanse de izbândă ar putea avea cererea mamei Luizei, mai ales că la începutul anului curent, o solicitare similară a fost formulată de familia Măceșanu. Această cerere a fost respinsă de către aceeași judecători care urmează se se pronunțe cu privire la cerea depusă de Monica Melencu. În plus, Curtea de Apel Craiova i-a obligat pe Ion şi Tudoriţa Măceşanu să plătească şi cheltuielile judiciare, câte 25 de lei de fiecare. Iritat de după verdictul magistraților, Alexandru Cumpănaşu a transmis, în numele familiei Măceșanu, că va depune plângere la CSM cu privire la modul în care s-a judecat acea strămutare.

„Ne abținem de la comentarii și supoziții ce ar fi putut stă la baza acestei hotărâri însă o considerăm vădit nedreaptă și în calitate de persoană împuternicită notarial de către familie, voi depune plângere la CSM cu privire la modul în care s-a judecat solicitarea de strămutare a judecării cauzei. Pentru moment, comunicăm doar surprinderea și nemulțumirea față de această decizie, luată în ciuda multiplelor elemente vădite de posibilitate a influențării procesului la Tribunalul Olt reliefate atât de familie, cât și de mass-media, în ultimele luni”, a transmis atunci familia Alexandrei, prin intermediul lui Alexandru Cumpănaşu.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here