Petrecere cu zeci de persoane într-o localitate din Olt, oprită de polițiști. Au fost aplicate mai multe amenzi/ FOTO

O petrecere organizată aseară cu ocazia unui botez de o familie din comuna Șopârlița a fost oprită de polițiști, care au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale.

Oamenii legii au fost anunțați de existența petrecerii de către o persoană anonimă, spune purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

„O persoană anonimă a sesizat seara trecută că în comuna Șopârlița se organizează un botez la care participă mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bobicești, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate aproximativ 20 de persoane”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

În cauză au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.000 de lei, evenimentul fiind oprit, a mai precizat Cristian Grigorescu.

„Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile unde este obligatoriu, precum şi în mijloacele de transport în comun și să nu se expună la riscuri”, este mesajul lansat de oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here