Olt: Sute de polițiști, jandarmi, reprezentanți ai DSP și DSVSA au împânzit zonele aglomerate din județ. Amenzi de mii de lei

Peste 200 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcției de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au împânzit, ieri, zonele aglomerate din Olt, verificând dacă oamenii și agenții economici respectă măsurile privind prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus.

Au fost verificate zonele aglomerate, centrele comerciale, piețe, târguri, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

„La activităţile de verificare desfășurate ieri au participat peste 200 forţe de ordine, fiind verificate peste 110 societăți comerciale, precum şi 68 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 380 de persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 138 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 121 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 10 pentru participarea la activități în spațiu public sau privat pentru care au fost instituite interdicții și șapte transportatorilor de persoane, valoarea totală fiind de 22.500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here